Hoppa till sidans innehåll

 

GDPR


 

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ett aktuellt medlemsregister, äska ekonomiskt stöd, utskick, grupp planering, schemaläggning och arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med anledning av GDPR har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.


 

Vill du läsa mer om integritetspolicy samt alla dokument som rör Borås Judoklubbs behandling av dina personuppgifter hittar du dem här: 

Integritetspolicy, fastställd 2018-08-25

• Formulär för begäran av registerutdrag

• Åtgärdsplan vid personuppgiftsincidenter (Riksidrottsförbundet)

• E-tjänst för att rapportera personuppgiftsincident (Datainspektionen)

• Uppförandekod (Riksidrottsförbundet)

• Instruktioner för att tillvarata enskildas rättigheter (Riksidrottsförbundet)

  

  

  

Uppdaterad: 23 AUG 2018 10:31 Skribent: Gabriel Bengtsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Borås JK - Judo
Box 22 192
50114 Borås

Besöksadress:
Stationsgatan 22
50338 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Nippon Sport

AthleteAnalyzer

Wikander Synsam

CityGross

Domitor

Elektrokyl

TruckService

Brinor

Skyltproduktion

KaneosMedia

SponsorHuset