Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsverksamhet


Smal klubben

 

Anmälan

För dig som är intresserad av att tävla för Borås JK finns det möjlighet att anmäla sig till olika tävlingar. Anmälan sker på anslagstavlan nere i korridorren utanför omklädningsrummen. 

Startavgift

Borås Judoklubb står alltid för startavgiften för de tävlingar som framgår av föreningens tävlingsplanering i kalendern på hemsidan.

Judopass

När man erhåller gult bälte är det obligatoriskt att införskaffa ett judopass. Vid deltagande på tävlingar utanför klubbens regi måste man kunna uppvisa ett judopass. Judopasset fungerar som en identitetshandling på tävlingar. Om man inte har ett judopass går det att köpa för 175 kr på Borås Judoklubbs kansli.

 

Tävlingsdag

På tävlingsdagen sker en samling enligt utsatt tid för transport till tävling. Varje deltagare ansvarar själva för att de har transport till och från tävlingen.

 

Vid ankomst till tävlingshallen sker en uppsamling för den officiella invägningen. Varje deltagare som väger in för tävlingen måste kunna uppvisa judopass. En tävlingsdag i judo kan vara lång och därmed rekommenderas att deltagande personer tar med sig antingen matsäck eller matpengar, eftersom klubben ej bekostar detta.

 

Tävlingsrapportering

Vid intresse av resultat från tävlingar som Borås Judoklubb deltar i kan man följa detta på vår facebooksida

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:17 Skribent: Gabriel Bengtsson

Följ oss på facebook!
Borås Judoklubb

logga_alone_200x72

Postadress:
Borås JK - Judo
Box 22 192
50114 Borås

Besöksadress:
Stationsgatan 22
50338 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info